Gratis verzending vanaf 4.000€
Meer dan 5000 tevreden installateurs
Expertise zonne-energie en webinars
Hotline +49 89 9041015-00

Betaling

 

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen Betaling op rekening met een specifieke betalingstermijn en Betaling vooraf.

De hoogte van de kredietlimiet en jouw specifieke betalingsvoorwaarden worden onder ‘mijn rekening’ getoond.

Betaling op rekening met een specifieke betalingstermijn is alleen mogelijk na een succesvolle kredietbeoordeling. Hierbij werken we samen met Creditreform.

We behouden ons het recht voor om in specifieke gevallen de levering uitsluitend uit te voeren via betaling vooraf via bankoverschrijving.

Contante betalingen zijn niet mogelijk.


 

Hoe kan ik een kredietlimiet met betalingstermijn gebruiken?

Stuur een e-mail naar info@memodo.nl en geef het gewenste kredietlimiet en de betalingstermijn aan. Aansluitend vindt er een kredietbeoordeling plaats die ca. 2-3 dagen duurt.

Ben je een klant uit het buitenland? Dan hebben wij de originele schriftelijke toestemming nodig. Na ontvangst van jouw e-mail ontvang je hiervan een bevestiging van ons.

Kredietbeoordeling

Zover we hier een voorschot op nemen, bijv. bij betaling op rekening, machtig je ons om jouw gegevens t.b.v. de kredietbeoordeling aan Crefo door te geven. We behouden ons het recht voor om je als resultaat van de kredietbeoordeling de betaalwijze op rekening te weigeren.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Recent bekeken