• Zoeken
 • Evenementen
 • Berichten
 • Favorieten
 • Mijn account
 • Winkelwagen

Over ons

Samen de energietoekomst vormgeven

Laten we samen de energietoekomst vormgeven!

Hallo en welkom bij de Energy:Experts

Wij zijn een vriendelijke groothandel gespecialiseerd in PV-systemen, energieopslagsystemen, laadstations en verwarmingssystemen en leveren alles wat installateurs nodig hebben voor hun projecten. We delen onze kennis en houden u op de hoogte. We hebben een enorme schat aan kennis, boordevol PV-basisprincipes en deskundige technische noties. Bovendien behandelen we elkaar altijd als gelijken en op een zeer vriendelijke manier.

Memodos mijlpalen

So much achieved and so much more to come
Photovoltaik ModulPhotovoltaik ModulPhotovoltaik ModulPhotovoltaik Modul

Memodo modules van Berlijn naar Rome

2021 was weer een topjaar voor Memodo en de gehele zonne-energie branche. Met het aantal geleverde modules zouden we een weg kunnen aanleggen die van Berlijn naar Rome loopt. De zonnepanelen leveren veel stroom en dragen bij aan zelfvoorzienendheid.

ExpertenwissenExpertenwissenExpertenwissenExpertenwissen

Expertise voor ruim 6.000 installateurs

Ons YouTube-kanaal, onze webinars, blogs en podcasts voorzien duizenden installateurs van relevante kennis over duurzame energie. Dit alles in begrijpelijke taal, to-the-point en gericht op de praktijk.

SpracheSpracheSpracheSprache

Met veel kracht en gelukkige Memodos wereldwijd op weg

Wij zijn momenteel in 25 landen actief en leveren onze producten in bijna alle delen van de wereld. Memodo collega's werken voor jouw PV-project vanuit onze kantoren in München, Neurenberg, Praag, Verona en Amsterdam.

Het Memodo Team

Wij zijn de energie:experts

Alle ‘Memodos’ hebben een passie voor de energietransitie en gaan elke dag vastberaden door de kantoordeur om de gezamenlijke ambities waar te maken. Door het delen van vakkennis maken zij onze klanten en partners nog succesvoller en de energiewereld stap voor stap beter.

Samen werken we aan eenzelfde doel. Of je nu een door techniek geobsedeerde opslag-expert bent, of een met cijfers jonglerende financieel expert: vriendelijkheid, waardering voor elkaar en plezier in ons werk zijn belangrijke waarden.

Kom in ons team!

Oprichter en algemeen directeur Enrico Brandmeier

laat ons achter de schermen kijken

Het is elke dag weer een genoegen om de klantgesprekken van onze collega's te beluisteren; zelfs als je als eindverantwoordelijke soms tandenknarsend naar de wijzers van de klok kijkt als enkele werknemers zichzelf weer eens – uit liefde voor het vak - in allerlei details verliezen.

Tegelijkertijd is dat precies wat ons van alle andere groothandelaren onderscheidt en waar onze klanten dol op zijn. Bij Memodo staan samenwerking en het persoonlijke contact voorop. Ongeacht op welk tijdstip van de dag.

Zelfs als je tijdens de voorbereidende werkzaamheden over de schouders van de collega's meekijkt op de zelfgebouwde testwand, zie je duidelijk de glinstering in hun ogen en voel je hun enthousiasme.

Wij willen niet alleen dat onze klánten tevreden zijn over onze dienstverlening, maar ook dat elke werknemer met plezier naar kantoor komt en in zijn/haar kracht staat. Werken met dit team in één van de meest veelbelovende sectoren, drijft mij elke dag opnieuw en motiveert mij om te blijven innoveren.

“Hoe het allemaal begon? In een huiskamer met drie telefoons en een pakkend idee. Samen met Tobias Wenleder en Daniel Schmitt ben ik in 2013 de zonne-energiemarkt ingestapt met als doel de groothandelaar voor elektriciteitsopslag’ te worden. En dat alles in een tijd dat de zaken er voor de branche allesbehalve rooskleurig uitzagen. Wij maakten echter gebruik van de lage toetredingsdrempels en richtten een bedrijf op dat anders is: wendbaarder, frisser, persoonlijker.” En zo gaat het verhaal verder.

Nieuws

Alles over Memodo en haar partners

Mensen die Memodo maken

Onze mensen in het zonnetje

Hier kunt u ons vinden

Memodo kantoren in Europa

Hoofdkantoor Oberding

Memodo GmbH
Eichenstraße 11 a-d
85445 Oberding
Duitsland

T: +49 (0)89 9041015-00
F: +49 (0)89 9041015-99
info@remove-this.memodo.de

Vestiging Utrecht


Memodo B.V.
Catharijnesingel 47
3511GC Utrecht
Nederland

T: +31 (0)88 0087200
info@remove-this.memodo.nl

Vestiging München


Memodo GmbH
Linprunstraße 16
80335 München
Duitsland

T: +49 (0)89 9041015-00
F: +49 (0)89 9041015-99
info@remove-this.memodo.de

Even geduld. De meldingen komen naar je toe.
Meldingen
  Oeps! Er ging iets fout met het laden van de meldingen
  Cookies @ Memodo. Daarmee is jouw bezoek aan Memodo extra lekker.

  Meer informatie