• Zoeken
 • Evenementen
 • Berichten
 • Favorieten
 • Mijn account
 • Winkelwagen

Memodo vergelijkings- en goedkeuringslijsten

Onze vergelijkings- en goedkeuringslijsten op een rij

Goedkeuringslijst voor hoog voltage (HV)

Update: 10-11-2023

Vooral bij hoogspanningsopslagsystemen is de maximale laad-/ontlaadstroom van de omvormer vaak lager dan die van de accu. Dit kan leiden tot een lager DC-vermogen, dat we specificeren in de respectieve combinaties. In het geval van hoogspanningssystemen is de werking van noodstroom/back-upstroom meestal alleen afhankelijk van de omvormer.

Lijst downloaden

Goedkeuringslijst voor 48V-systemen (LV)

Update: 10-11-2023

Bij 48V-systemen ligt de nadruk op noodstroomvoorziening. Bepaalde omvormers zijn vaak goedgekeurd voor optimalisatie van het eigen verbruik, zelfs met kleinere accucapaciteiten. Dit geldt echter niet voor noodstroombedrijf. In het algemeen zeggen we: Hoe groter het vermogen van de omvormer, hoe groter de accucapaciteit moet zijn. In onze 48V goedkeuringslijst laten we zien welke en hoeveel accu's je nodig hebt voor welke omvormer. We leggen ook uit hoe je de combi kunt gebruiken in de back-up- of noodstroommodus.

Lijst downloaden

Vergelijkingslijst hoog voltage (HV)

Update: 10-11-2023

Onze vergelijking van hoogspanningsopslagsystemen geeft je een overzicht van ons assortiment hoogspanningsopslagsystemen en vergelijkt belangrijke kengetallen en functies van de apparaten. Onze hoogspanningsopslagsystemen hebben spanningen boven 50V en tot meerdere 100V. Om de opslagcapaciteit van een hoogspanningsopslagoplossing te verhogen, kan je meerdere apparaten in serie schakelen. Sommige fabrikanten bieden hiervoor stapelbare moduleoplossingen aan. Hoogspanningsopslagsystemen hebben ook een hogere laad- en ontlaadcapaciteit. Dit betekent dat ze PV-elektriciteit sneller kunnen opslaan of sneller kunnen vrijgeven als dat nodig is.

Vergelijking downloaden

Vergelijkingslijst laag voltage (48V) (LV)

Update: 10-11-2023

Onze vergelijking van opslagsystemen voor laagspanning vergelijkt verschillende opslagsystemen voor stroom uit het 48V-bereik en helpt je om het juiste laagspanningsapparaat te vinden. Een laagspanningsopslagsysteem is een eenvoudige oplossing om je eigen verbruik van de door het zonnesysteem opgewekte zonne-energie te verhogen. Je kunt ook de capaciteit van een laagspanningsopslagsysteem vergroten. Hiervoor sluit je gewoon meerdere 48V-opslagsystemen parallel aan. Sommige fabrikanten van laagspanningsopslagsystemen bieden modulaire systemen aan die je gemakkelijk kunt stapelen.

Vergelijking downloaden

Even geduld. De meldingen komen naar je toe.
Meldingen
  Oeps! Er ging iets fout met het laden van de meldingen
  Cookies @ Memodo. Daarmee is jouw bezoek aan Memodo extra lekker.

  Meer informatie