• Zoeken
 • Evenementen
 • Berichten
 • Favorieten
 • Mijn account
 • Winkelwagen

Projectrealisatie samen met SuperZon [VIDEO]

blogheader projectrealisatie in samenwerking met superzon
Kennis over zonnepanelen
Bijgewerkt op 12. januari 2023
1 min. leestijd
Antal_Krootjes
Antal Krootjes

In december 2022 hebben we in samenwerking met montagebedrijf SuperZon een uniek PV-project gerealiseerd. Op 16 woningen in Alkmaar zijn door onze vaste klant SuperZon zonnepanelen en omvormers van Memodo geïnstalleerd. Vlieg in deze video met ons mee over de daken van dit mooie project!

Levering producten en PV-kennis 

SuperZon is vaste klant bij Memodo voor producten. Memodo heeft samen met SuperZon gekeken welke producten voor het project het beste zouden passen. Uiteindelijk heeft Memodo alle zonnepanelen en omvormers geleverd. Ruthger Verkerke, salesmanager bij Memodo en Emile Magielse, eigenaar van SuperZon zijn blij met de projectrealisatie.

Ze denken mee met ons, de communicatie met Memodo is zeer fijn, ik heb een contactpersoon die altijd opneemt en altijd bereikbaar is … en dat maakt de samenwerking prettig.
Emile Magielse - Montagebedrijf SuperZon

Plannen voor de toekomst 

Als installateur is SuperZon in goede handen bij Memodo. Door een groot merkportfolio van batterijen kun je als klant bij Memodo een totaalpakket aanbieden aan de klant. Zo zijn de omvormers bij de woningen in Alkmaar nu al voorbereid op de aansluiting met een batterij.

Ook benieuwd naar het batterij-aanbod van Memodo? Klik hier voor de Memodo webshop. Heb je nog vragen? Bel 088-7867243 of mail naar info@remove-this.memodo.nl.

Ben je nog geen klant bij Memodo? Je registreert je hier.

Misschien vind je dit ook interessant
Even geduld. De meldingen komen naar je toe.
Meldingen
  Oeps! Er ging iets fout met het laden van de meldingen
  Cookies @ Memodo. Daarmee is jouw bezoek aan Memodo extra lekker.

  Meer informatie