• Zoeken
 • Evenementen
 • Berichten
 • Favorieten
 • Mijn account
 • Winkelwagen

Risen zonnepanelen: als een zonnetje op het dak

Risen zonnepanelen koop je bij Memodo
Kennis over zonnepanelen
Bijgewerkt op 21. februari 2023
3 min. leestijd
Antal_Krootjes
Antal Krootjes

Risen zonnepanelen worden al gemaakt sinds 1986. Risen Energy Technologies is een van de pioniers in de PV-industrie. Als toonaangevend leider in de PV-branche produceren ze zonnepanelen, zonnecellen en LED-lampen. Je leest er alles over in deze Memodo-blog.  

In deze Memodo-blog leer je meer over: 

 • fabrikant Risen Energy Technologies 
 • de hoge kwaliteit van de Risen panelen 
 • Risen Energy en duurzaamheid 
 • de Risen panelen bij Memodo 

Fabrikant Risen: opgericht in 1986

Risen Energy Co., Ltd. werd opgericht in 1986. Sinds 2010 is het Chinese bedrijf beursgenoteerd. Als pionier in de PV-industrie heeft Risen Energy zich als fabrikant ver ontwikkeld in zonnepanelen en inmiddelsis het bedrijf uitgegroeid tot eentoonaangevende leider in de PV-branche. Risen produceert hoog efficiënte zonnecellen en -panelen.

Het state-of-the-art productieproces is echt de kern van Risen.

Risen staat wereldwijd bekend om de levering van kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van zonne-energie. De volledig verticaal geïntegreerde top 5 fabrikant beheerst de gehele productieketen, van wafers tot zonnepanelen. Risen Energy is een echte voorloper op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Zo zijn ze in staat om zowel voor de particuliere markt als voor high-end-projecten, kwalitatieve panelen aan te bieden. Van alle markten thuis dus! 

Hoge kwaliteit

De Risen zonnepanelen staan bekend om hun hoge kwaliteit en efficiëntie. Met de vele internationale certificeringen die de relevante producten van Risen Energy hebben, zoals TüV, CE, GS, ROHS, REACH, PAHS, bewijzen ze keer op keer hun kwaliteit. Ook zijn ze bezig om het ISO14001-milieubeheersysteem, ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem en de GB/T28000-certificering te behalen. Grote ambities dus om jou als installateur het allerbeste te bieden! 

En dat doen ze niet alleen! Door samen te werken met vooraanstaande Europese technologiebedrijven heeft Risen Solar Technologies een zeer hoog rendement zonnepanelen ontwikkeld met een +3% tolerantie. Door de kwaliteitscontrole door te voeren in de hele organisatie, wordt de kwaliteit van de zonnepanelen gegarandeerd.  

Risen Energy en duurzaamheid

''Elke daad van vriendelijkheid telt''

Zich inzetten voor een duurzame(re) wereld doet Risen's Energy Technologies iedere dag met de productie van duurzame energieproducten, maar wist je al dat ze ook zorgen voor een socialere wereld? Zo doneert de Chinese fabrikant zelfvoorzienende duurzame energiesystemen aan kleuterscholen in West-China en hebben ze de Risen's Energy Reading Room opgericht waarbij ze boeken en leermiddelen doneren aan migrantenscholen. Sinds de oprichting van Risen Energy Technologies doen ze er alles aan om mensen te helpen. Memodo is er trots op om de producten van Risen in het assortiment te hebben. 

Benieuwd naar alle projecten die Risen doet om de wereld een mooiere plek te maken? Klik hier.

De Risen panelen bij Memodo

Bij Memodo hebben we de 1-Tier fabrikant al een tijdje in ons assortiment. Wij vinden het belangrijk dat jij als installateur de beschikking hebt over de meest efficiënte en kwalitatieve zonnepanelen. Wij doen hier iedere dag ons uiterste best voor! Het is dan ook niet voor niets dat de Risen panelen favoriet zijn bij onze klanten. Neem je een kijkje in de webshop om ze te bewonderen? Momenteel hebben wij twee Risen panelen beschikbaar in onze Memodo-webshop: de Risen 395Wp en de 400Wp all black. Hierbij de specificaties op een rij: 

 • Techniek: Mono 
 • Afmetingen: 1754 x 1096 x 30 mm 
 • Kleur frame en achterblad: Zwart 

De Risen panelen bestellen? Bel 088-0087200 of mail naar sales@remove-this.memodo.nl.

Misschien vind je dit ook interessant
Even geduld. De meldingen komen naar je toe.
Meldingen
  Oeps! Er ging iets fout met het laden van de meldingen
  Cookies @ Memodo. Daarmee is jouw bezoek aan Memodo extra lekker.

  Meer informatie