• Zoeken
 • Evenementen
 • Berichten
 • Favorieten
 • Mijn account
 • Winkelwagen

Servicemonteur Robin in ’t zonnetje [Interview]

Foto van Robin. Hij lacht naar de camera.
Bijgewerkt op 08. november 2022
3 min. leestijd
Antal_Krootjes
Antal Krootjes

Memodo zet graag haar collega’s in ‘t zonnetje. We zijn tenslotte met de energietransitie bezig! Wie is toch die collega die onze klanten helpt bij een storing? Dat moet onze servicemonteur Robin Hendriks zijn. We hebben hem geïnterviewd voor deze Memodo blog.

Hoe ziet Memodo er uit in 2027? En, wat doet Robin privé voor de energietransitie? Je leest het allemaal in deze Memodo blog.

Jouw handige ‘Robin’ bij ieder project

Robin is bij Memodo werkzaam als servicemonteur. Heb je tijdens de installatie van een product een storing of probleem? Dan staat Robin straks misschien wel op de stoep om je te helpen! Maar ook op afstand is Robin jouw reddende engel; van maandag t/m vrijdag staat hij ook telefonisch voor jou klaar. Vragen die hij krijgt van onze klanten gaan bijvoorbeeld over de werking van apps, hoe een specifiek product aan te sluiten of een storing bij installatie. Dit doet Robin voor alle producten uit de Memodo webshop. Een handige Harry, nouja eigenlijk Robin, die jou met ieder probleem helpt.

Heb je een probleem of storing? Bel dan naar 088-0087200 en vraag naar Robin.

Memodo is een echte leerschool voor Robin, doordat de markt constant in ontwikkeling is. En Robin blijft zich continu ontwikkelen. Zo gaat hij binnenkort naar onze laadpalen fabrikant Alfen, die hem gaat leren wat te doen bij storingen etc. Robin vindt het superbelangrijk om met zijn kennis bij te blijven! En zijn werk is afwisselend, in zijn vorige banen was hij altijd specifiek met één product bezig, maar nu mag hij zich bezighouden met verschillende producten. Als hij daarover vertelt, heeft hij een grote glimlach op zijn gezicht!

Iedere klus is anders en dat maakt mijn werk bij Memodo zo uitdagend
Robin Hendriks

Hoe ziet Memodo er uit in 2027?

Met onze servicemonteur nemen we een kijkje in de toekomst van Memodo Nederland. Hoe ziet Memodo er in 2027 uit? Robin voorspelt dat Memodo over vijf jaar een groot bedrijf is in Nederland, bekend als kennispartner en als één van de grootste groothandels voor duurzame energieproducten. Op het kantoor in Utrecht werkt een groot team aan het verduurzamen van Nederland.

Met de aantallen waarmee wordt ingekocht, is Memodo nu al één van de grootste groothandels van Nederland
Robin Hendriks

Het favoriete product uit de Memodo webshop

Zijn favoriete product uit de webshop? Dat zijn de opslagbatterijen van Memodo. Met het energieplafond dat er aan zit te komen, is het super interessant om energie thuis op te slaan. De favoriete BYD-batterij van Robin is de Retrofit BYD Battery-Box HV PLUS 13,8. Wat de BYD-batterijen zo uniek maken, is dat ze universeel zijn en daardoor bijna op alle omvormers aangesloten kunnen worden.

Waar laadt servicemonteur Robin thuis van op?

Memodo is dé specialist voor opslagbatterijen. Voor alles op het gebied van opslag kan de klant bij Memodo terecht; niet alleen voor de producten, maar ook door het opladen van kennis hierover in de vele online webinars. Maar… ook onze medewerkers moeten natuurlijk opladen. We stellen daarom de vraag aan onze collega’s waar zij van opladen na hun werkdag bij Memodo. 

Robin houdt van lekker lunchen in het weekend of wandelen in het bos of park met zijn gezin. Hij noemt zichzelf een echte levensgenieter.

Verduurzamen in het dagelijks leven

Robin woont samen met zijn vriendin en zoontje in Maarssen. En, wat heeft hij al gedaan om zijn energievoorziening thuis te verduurzamen? Allereerst heeft hij zijn kruipruimte en muren geïsoleerd. Ook heeft hij zonnepanelen op zijn dak. Robin is een man die graag vooruit denkt; twee jaar terug heeft hij al gekozen voor een hybride omvormer, zodat hij er in de toekomst een batterij op aan kan sluiten. Ook heeft hij een energiezuinige ketel aangeschaft en in de keuken wordt straks elektrisch gekookt. Hij vindt dat hij heel erg goed bezig is! 

Volgende week zetten we collega Max Middelman in ‘t zonnetje. Hij is Business Development manager en EV- en opslagbatterij expert bij Memodo Nederland.

Misschien vind je dit ook interessant
Even geduld. De meldingen komen naar je toe.
Meldingen
  Oeps! Er ging iets fout met het laden van de meldingen
  Cookies @ Memodo. Daarmee is jouw bezoek aan Memodo extra lekker.

  Meer informatie