• Zoeken
 • Evenementen
 • Berichten
 • Favorieten
 • Mijn account
 • Winkelwagen

De nieuwe GoodWe ET 15-30 omvormerserie

Blogheader GoodWe ET 15-30
Kennis over batterijopslag
Bijgewerkt op 28. oktober 2022
3 min. leestijd
Alexander_Sredanovic
Alexander Sredanović

Als eerste fabrikant in de markt biedt GoodWe hybride omvormers tot 30 kVA aan; we hebben het hier over de nieuwe ET-serie met een vermogen van 15-30 kVA.  Ze staan vanaf vandaag in de Memodo webshop. 

Lees alles over de nieuwste GoodWe omvormers in deze Memodo blog.

De GoodWe ET 15-30 serie is goed te combineren met een scala aan batterijmerken en capaciteiten, waaronder de GoodWe Lynx Home F.

In deze Memodo blog gaan we in op de volgende onderwerpen:

 • de nieuwe mogelijkheden van de GoodWe ET 15-30 serie omvormers;
 • de voordelen van de nieuwe serie;
 • de batterijcompatibiliteit.

Nieuwe mogelijkheden

De vereisten voor het PV-systeem worden steeds hoger door de toenemende opbrengst van PV-modules. De nieuwe GoodWe’s ET-omvormers kunnen efficiënt voldoen aan de behoeften van krachtige zonnedaken. Door de nieuwe mogelijkheden van back-up stroom, peak-saving (verlagen van pieken) en load management, bezorg je de klant optimale autonomie en lagere energiekosten. De ET-serie is te combineren met een scala aan batterijmerken- en capaciteiten, waaronder de GoodWe Lynx Home F. De omvormer is geschikt voor PV-systemen tot 45 kWp en brengt een geïntegreerd schakelapparaat voor back-up stroom.

Bij stroomuitval zijn de nieuwe hybride omvormers in staat om het hele huis van noodstroom te voorzien

De GoodWe hybride omvormers van de ET 15-30 kVA serie bestel je ​​in de Memodo webshop.

Alle voordelen netjes op een rij

De hoogste veiligheidsnormen

De nieuwe ET-serie kan door de ingebouwde DC-type II SPD de DC-zijde van de omvormer beschermen tegen blikseminslag; dat bespaart op de kosten van een extern apparaat. Daarnaast kan de nieuwe ET-serie met de IP66 beschermingsgraad ook nog eens goed tegen vocht.

Goed om te weten! De GoodWe-batterij heeft de hoge batterijveiligheidsnorm VDE-AR-E 2510-50.

Geoptimaliseerde energieautonomie

Met de 100% ongebalanceerde output kunnen belastingsverschillen in eigen verbruik en back-upmodi gecompenseerd worden. Het schakelvermogen op UPS-niveau zorgt voor de veiligheid van de stroomvoorziening en vermindert het risico op uitval van kritieke belastingen. Daarnaast hebben de nieuwe omvormers een breed batterijspanningsbereik (200-800V), een geïntegreerde dynamische vermogensexportlimiet en belasting bewaking.

Efficiënte en slimme bedrijfsvoering

De nieuwe ET-serie ondersteunt meerdere communicatieprotocollen voor smart home-integratie en biedt DRY-contact voor interactie met SG-Ready-warmtepompen, EV-laders van andere fabrikanten of andere grote ladingen.

Batterij compatibiliteit

De hybride ET omvormer 15-30 serie is compatibel met de GoodWe Lynx Home F Plus, GoodWe Lynx Home F,  BYD HVM/HVS en de Pylontech batterij. Goed nieuws: de GoodWe Lynx Home F Plus is een doorontwikkeling van de GoodWe Lynx Home F, maar zal dezelfde prijs hebben. Nieuw bij de GoodWe Lynx Home F Plus is dat een parallelle aansluiting van maximaal 8 accutorens (tot 131 kWh) mogelijk is. De oude GoodWe Lynx Home F-batterij kan daarentegen niet parallel worden aangesloten.

Je bestelt de nieuwe GoodWe Lynx Home F Plus-batterij (die vooral belangrijk is voor de GoodWe ET 15-30-serie) in de Memodo webshop. 

Wil je meer weten over de GoodWe Lynx Home F batterij? Lees dan deze Memodo blog.

Misschien vind je dit ook interessant
Even geduld. De meldingen komen naar je toe.
Meldingen
  Oeps! Er ging iets fout met het laden van de meldingen
  Cookies @ Memodo. Daarmee is jouw bezoek aan Memodo extra lekker.

  Meer informatie