• Zoeken
 • Evenementen
 • Berichten
 • Favorieten
 • Mijn account
 • Winkelwagen

Wie schrijft hier

Er zitten veel gezichten achter Memodo die zich inzetten om de manier waarop we energie gebruiken te veranderen.

Ons team van auteurs

Onze auteurs hebben verschillende achtergronden, zowel binnen als buiten het Memodo-team - van technische nerds tot taalkundige acrobaten met groene vingers. We hebben één ding gemeen: we willen met jullie delen wat en wie ons beweegt. Zodat we samen de energietransitie kunnen aanpakken.

Antal Krootjes

Head of Marketing & E-commerce

Antal Krootjes is Head of Marketing & E-commerce en neemt meer dan 20 jaar aan ervaring mee naar Memodo. Zijn keuze voor Memodo was niet toevallig want zijn passie voor marketing ligt in de energiesector, met een speciale focus op energieopslag. Volgens Antal is Memodo voor eind 2026 een speler in de top 3, gericht op het ontzorgen van de installateur. 

Alexander Sredanović

Technical Support Engineer

Alexander, onze Technical Support Engineer, vindt het gaaf om technische vraagstukken op te lossen en zijn kennis via Memodo Nederland over te brengen. Alex zijn droom? Opslag in Nederland groot op de kaart zetten. Naar buiten toe is hij het gezicht van onze webinars en instructievideo’s en ook het aanspreekpunt voor technische klantvragen. Binnen de organisatie ondersteunt hij het personeel bij technische vragen en geeft hij uitleg op maat.

Marieke van Kessel

Online marketeer & Events manager

Marieke is naast een ervaren event manager ook allround marketeer. Ze fungeert als een spin in het web, waarbij ze nauw samenwerkt met verschillende afdelingen om events en marketingprojecten tot een succes te maken!

Even geduld. De meldingen komen naar je toe.
Meldingen
  Oeps! Er ging iets fout met het laden van de meldingen
  Cookies @ Memodo. Daarmee is jouw bezoek aan Memodo extra lekker.

  Meer informatie