• Zoeken
 • Evenementen
 • Berichten
 • Favorieten
 • Mijn account
 • Winkelwagen

Wie schrijft hier

Er zitten veel gezichten achter Memodo die zich inzetten om de manier waarop we energie gebruiken te veranderen.

Ons team van auteurs

Onze auteurs hebben verschillende achtergronden, zowel binnen als buiten het Memodo-team - van technische nerds tot taalkundige acrobaten met groene vingers. We hebben één ding gemeen: we willen met jullie delen wat en wie ons beweegt. Zodat we samen de energietransitie kunnen aanpakken.

Antal Krootjes

Head of Marketing & E-commerce

Antal Krootjes is Head of Marketing & E-commerce neemt meer dan 20 jaar aan ervaring mee naar Memodo. Zijn keuze voor Memodo was niet toevallig, want zijn passie voor marketing ligt in de energiesector, met een speciale focus op energieopslag. Volgens Antal is Memodo binnen vijf jaar een speler in de top 3, gericht op het ontzorgen van installateur. Zelf heeft hij ook stappen gezet om duurzamer de zijn. Zo kookt en rijdt hij nu elektrisch. Voor de toekomst wil hij het liefst een volledig duurzaam huis.

Robin Hendriks

Technical Support Engineer

Robin Hendriks, servicemonteur bij Memodo, staat klaar om klanten te helpen met storingen en productvragen. Zijn werk is divers en biedt constante ontwikkelingskansen, zoals een aanstaande training bij Alfen. Robin voorspelt dat Memodo tegen 2027 een leidende groothandel in duurzame energieproducten zal zijn. Zijn favoriete product is de BYD Battery-Box HV PLUS 13,8, ideaal voor energieopslag thuis. Thuis in Maarssen heeft Robin geïnvesteerd in duurzaamheid met isolatie, zonnepanelen, en een hybride omvormer, en plant elektrisch te koken.

Renske Holwerda

Contentmarketeer

Renske Holwerda is contentmarketeer bij Memodo en ze schrijft samen met de inhoudsdeskundigen artikelen voor de Memodo-blog. Renske schrijft het liefst over inhoudelijke onderwerpen waar ze haar tanden in kan zetten. Bij Memodo zit ze dus helemaal op haar plek.

Alexander Sredanović

Technical Support Engineer

Alexander, onze Technical Support Engineer, vindt het gaaf om technische vraagstukken op te lossen en zijn kennis via Memodo Nederland over te brengen. Alex zijn droom? Opslag in Nederland groot op de kaart zetten. Naar buiten toe is hij het gezicht van onze webinars en instructievideo’s en ook het aanspreekpunt voor technische klantvragen. Binnen de organisatie ondersteunt hij het personeel bij technische vragen en geeft hij uitleg op maat. Alexander heeft na zijn Bachelor Technische Natuurkunde de Master Renewable Energy Technology afgerond. Hij is dus breed opgeleid en heeft alle kennis in huis over PV, elektrotechniek en opslag (zowel batterijen als waterstof).

Even geduld. De meldingen komen naar je toe.
Meldingen
  Oeps! Er ging iets fout met het laden van de meldingen
  Cookies @ Memodo. Daarmee is jouw bezoek aan Memodo extra lekker.

  Meer informatie