Gratis verzending vanaf 4.000€
Meer dan 5000 tevreden installateurs
Expertise zonne-energie en webinars
Hotline +49 89 9041015-00
Alfen Eve Double Pro-line 3PH, SCN, LBA, Logo, E-Flux
Alfen Eve Double Pro-line 3PH, SCN, LBA, Logo, E-Flux
Alfen Eve Double Pro-line 3PH, SCN, LBA, Logo, E-Flux
Alfen Eve Double Pro-line 3PH, SCN, LBA, Logo, E-Flux
     

Alfen Eve Double Pro-line 3PH, SCN, LBA, Logo, E-Flux

  • Alfen
  • 8720836358367
  • 8720836358367
  • 9018

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor commerciële klanten na succesvolle registratie.

Alfen Eve Double Pro-line 3PH1CB, logo, E-Flux  De Alfen Double Pro-line is een laadpaal... meer
Vermogen: 22 Kilowatt
AC-Fasen: 3
Laadaansluiting: Kabel
Aantal oplaadpunten: 2
Toegangscontrole: RFID
PV-overschotladen: Ja
Energiemeter: MID-conforme meters

Alfen Eve Double Pro-line 3PH1CB, logo, E-Flux 

De Alfen Double Pro-line is een laadpaal die geschikt is voor de zakelijke rijder. De maximale stroom van 32 A zorgt ervoor dat je per aansluiting maximaal 11 kW kunt laden. De laadpaal heeft een enkele voedingskabel waarmee beide laadpunten gebruikt kunnen worden. Door middel van RIFD kan er worden ingelogd én betaald wanneer je wilt laden. De laadpaal is voorzien van Load Balancing Active waarmee de laadsnelheid van de laadpaal door het beschikbare vermogen bepaald wordt. De Alfen Eve Double Pro-line wordt geleverd met een E-Flux simkaart. Hierdoor kan de laadpaal online aangestuurd worden en vindt er een financiële verrekening plaats. Het kleurenscherm van de laadpaal kan naar wens ingesteld worden. Denk aan: een eigen logo, actuele feedback bij installatie en de status van de laadpaal. De laadpaal is voorzien van een dubbele voeding. Dit houdt in dat er twee aparte stroomkabels naar de laadpaal lopen. Met het SCN (netwerk voor slim laden) kan de Alfen Double met andere laadpalen in het netwerk communiceren. Gezamenlijk kunnen ze de maximaal beschikbare stroom op een zo goed mogelijke manier verdelen. 

Praktische tips Wanneer je voor het eerst een laadpaal met E-Flux aansluit, reserveer dan... meer

Praktische tips

  1. Wanneer je voor het eerst een laadpaal met E-Flux aansluit, reserveer dan een tijdslot bij E-Flux zodat men je tijdens de installatie - waar nodig - op afstand kunnen helpen om de laadpaal in gebruik te nemen. Activeer de simkaart van E-Flux tijdens de installatie; hierdoor weet je zeker dat dit meteen goed gaat. 
  2. De simkaart van E-Flux is in de fabriek van Alfen al in de laadpaal geplaatst en bevindt zich op een lastig te bereiken plek. Om bij de simkaart te kunnen moet je de drie steunpunten van het aansluitpunt losschroeven en optillen.
  3. Als je een andere backoffice dan E-Flux wilt gebruiken dan kan dat. Je moet hiervoor de simkaart vervangen door de simkaart van de gewenste backoffice provider. Wanneer je dit doet, verander dan ook de pre-set back office op de laadpaal zelf.
FAQ
 mehr

Hoe installeer je een laadpaal van Alfen?

Klik hieronder voor de video van onze expert

Zo installeer je een Alfen laadpaal - Memodo Tutorial

Onze energiedeskundigen werken de FAQ's regelmatig bij. Toch kan het voorkomen dat de hierboven gegeven informatie verouderd is. Wij kunnen daarom niet garanderen dat de informatie up-to-date is. Wij stellen het op prijs als je ons wijst op fouten of verouderde informatie. Daarvoor kun je ons mailen op info@memodo.nl.

Accessoires
Recent bekeken