• Zoeken
 • Evenementen
 • Berichten
 • Favorieten
 • Mijn account
 • Winkelwagen

Online marketeer Jesper in ‘t zonnetje [interview]

Jesper lacht naar de camera terwijl hij tegen een muur aanleunt.
Bijgewerkt op 15. maart 2023
3 min. leestijd
renske-holwerda
Renske Holwerda

Hij spreekt vier talen, slaapt liever in een hotel dan in een tentje en je moet hem na 17.00 uur of in het weekend niet meer bellen over het werk. Maar tijdens kantooruren staat-ie graag voor je klaar. Maak kennis met onze online marketeer/polyglot Jesper! 

Hoi Jesper, vertel eens wat over jezelf?

“Nou, ik ben dus Jesper, ik ben 23 jaar en ik woon in Rotterdam.Oorspronkelijk kom ik uit Bergen op Zoom in Noord-Brabant en ik ben pas tijdens mijnAssociateDegreeCrossmediale Communicatie in Rotterdam beland. Voordat ik bij Memodo kwam, heb ik bij een creatief bureau en een subsidieadviesbureau gewerkt. Nu zorg ik er bij Memodo voor dat de contentplanning op rolletjes verloopt en houd ikme bezig met de evenementen waar Memodo bij betrokken is. Lekker afwisselend, dus!” 

De keuze voor Memodo

“In mijn vorige twee banen heb ik met Antal samengewerkt, die nu Head of Marketing and Sales is bij Memodo”, antwoordt Jesper op de vraag waarom hij ervoor koos om bij Memodo aan de slag te gaan. “Wij hebben altijd goed kunnen samenwerken, dus toen Antal hier aan de slag ging, vroeg hij of ik interesse had om ook naar Memodo te komen. Daar had ik wel oren naar, want ik wil op persoonlijk en professioneel vlak graag verder groeien de komende jaren. Bovendien vind ik de energietransitie erg belangrijk!”  

Dat blijkt wel, want Jesper ging in zijn eerste week naar de Masterclass Energietransitie en won daar meteen de quiz. Mooie binnenkomer, Jesper! 

Favo Memodo-product: de Memodo-pen

Wat is zijn favoriete Memodo-product? “Deze pen, die schrijft heel lekker!, grapt Jesper, terwijl hij de geelblauwe Memodo-pen omhoog houdt. “Nee geintje. Ik heb me nog niet echt kunnen verdiepen in de producten van Memodo, maar ik vind de techniek van thuisbatterijen wel heel interessant!”  

In elk Europees land een Memodo-vestiging 

Net als zijn collegas heeft ook Jesper een beeld van waar Memodo over 5 jaar staat. “Ik hoop dat we dan in Europa heel erg gegroeid zijn en dat we dan in elk Europees land een vestiging hebben. En dat Memodo gewoon dé partij is voor installateurs.” Helder! 

Recepten van TikTok

“Ik houd heel erg van koken”, antwoordt Jesper direct als hij de vraag krijgt wat hij in zijn vrije tijd het liefste doet. “Ik ben goed in Italiaanse gerechten, maar experimenteer ook graag. Dan heb ik bijvoorbeeld een recept op TikTok gezien en ga ik dat maken. Zo heb ik bijvoorbeeld een keer een brownie met chocolade-kruidnootjes gemaakt en dat was super lekker!” De collega’s verheugen zich nu al op de sinterklaasperiode, Jesper!

Verder houdt Jesper van terrasjes pakken, een dagje weg en stedentrips. Aan welke trips heeft hij de beste herinneringen? “Ik ben twee keer in Lissabon geweest, een keer in Boedapest en ook een keer in Oviedo. Dat ligt in het noorden van Spanje. Dat vond ik ook een heel gave stad. Het is niet zo’n bekende stad, maar wel eentje met veel geschiedenis. Wist je bijvoorbeeld dat de oudste route naar Santiago de Compostella hier begint?”

Van vooroorlogs huis naar gloednieuwe studio 

Na 3 jaar een vooroorlogs huis te hebben gedeeld met andere studenten, woont Jesper sinds kort in een studio in een gloednieuw gebouw voor starters op de woningmarkt in Rotterdam. “Dat heeft me vooral veel comfort opgeleverd”, vertelt Jesper. “In mijn vorige huis was het altijd koud en mijn nieuwe huis is natuurlijk een stuk beter geïsoleerd. Verder liggen hier veel zonnepanelen op het dak en kook ik nu elektrisch. Dat was wel even wennen!”

Foto: Jacky Mijling 

Misschien vind je dit ook interessant
Even geduld. De meldingen komen naar je toe.
Meldingen
  Oeps! Er ging iets fout met het laden van de meldingen
  Cookies @ Memodo. Daarmee is jouw bezoek aan Memodo extra lekker.

  Meer informatie